Krém alapú arcfesték - A ráncos krém

Happy Color Base Acrilica Akril alapú festék amely gyorsan szárad, külső és belső felületekre egyaránt alkalmas. A HAPPY COLOR Spray flakon nem tartalmaz környezetre káros gázokat! Az UV fényre reagáló Arcfesték egyvizes alapú smink 6 db- os palettában ( 6 x 2, 5 ml- es) illetve különálló tégelyekben is.
Krém alapú arcfesték. Használható fa kerámia felületekre, székre, vakolatra, fém, bútorra, ajtóra, üveg, keretre stb. Továbbá a színeket külön 15, 25 és 60 ml- es dobozokban is meg lehet rendelni.
A Gyöngyházfényű Arcfesték Pure vizes alapú smink 6 vagy 12 x 2, 5 ml- es kiszerelés tégelyben kapható. Sminklemosó kínálatunkban több féle kiszerelés és típus található meg hanem sminklemosó tej és krém és tonik is, nem csak olaj alapú sminklemosó amik önmagukban arctisztítónak is. Ez az arcfesték egy vizes alapú smink éppúgy működik mint a vízfesték.


Kezdőlap / Sütéshez / Sütéshez összetevők / Kakaóporok és sütési csokoládé / Szárított élesztő gabona alapú Szárított élesztő gabona alapú 324 Ft 254 Ft. Termékeikben a legmagasabb minőséget garantálják elérhető áron. Kozmetikai termékek hajfesték, fodrászcikk, fodrászkellékek és az ezekhez kapcsolódó bútorok és gépek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik immár 15 éve. Cégünk, a Szendrei Kft.
Aqualabel anti aging ökölvívó
Halhatatlan arc krém ausztrália
Az állatokon tesztelt aldi krém

Alapú krém Krém

Jó minőségű arcfesték, könnyen felvihető a bőrre és eltávolítása is egyszerűen vízzel megoldható. ÖSSZETEVŐK ( INCI) Lecithin eo I eu, Paraffin eo, Talc 1 0, Peg- 9 Laurate, Hectorite, Mica, Methylparaben ta I par 0 0, Tocopherol a I v 2 2, Propylparaben ta I par 0 0, Ascorbyl Palmitate a I i I v I gy 2 0, tenzív színű, víz alapú arcfesték. Bőrbarát, magas minőségű alapanyag.
Körülbelül 50- 60 arc megfestésére elegendő. A festékpaletta 6 színt tartalmaz, melyek egyszerűen kivehetők és kicserélhetők.

Oprah kedvenc arckrém
Intelligens tápanyagok minősített ökológiai öregedésgátló köd
Kék fénykezelés a ráncokhoz

Arcfesték alapú Ráncokat

A festékek egyenként 3, 5. Hazánkban a legnépszerűbb arcfesték a kezdő arcfestők körében a Snazaroo ( Egyesült Királyságból) által gyártott víz alapú, hypoallergén, könnyen eltávolítható gyermekarcfesték.
Nair arc krém érzékeny formula
Anti aging termékek piacán
Mds ráncos ruhás ruhát

Alapú krém Helyzetben legjobb

Matt és metál fényű festékek ezek, melyekkel egyszerű dolgozni, és biztos sikert hoznak. Összetevői megfelelnek az EU és az FDA kozmetikai termékekre vonatkozó előírásainak. A Jovi egy Spanyolországi társaság, mely mögött 70 éves tapasztalat áll.

Elsődleges céljuk a művészet támogatása.

Jó nappali krém arcra
Legjobb bőrápoló krém a korosztály számára